SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ

Brussel - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Brussel - Dagtocht

Dagtocht Brussel
Ooit de hofstad van Keizer Karel, nu hoofdstad van België en Europa. Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen. Hier is absoluut altijd iets te beleven. Bezoek hier bijvoorbeeld het Atomium,...

Dagtocht Brussel

Ooit de hofstad van Keizer Karel, nu hoofdstad van België en Europa. Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen. Hier is absoluut altijd iets te beleven. Bezoek hier bijvoorbeeld het Atomium, De Grote Markt, het Koningsplein, het Koninklijke Paleis en meer. Kortom een leuke en leerzame bestemming voor uw dagtocht.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €18,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Brussel
U vertrekt om 07.30 uur naar Brussel. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Gedurende de dag heeft u tijd ter vrije besteding in de stad. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting Nederland.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Brussel;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Brussel€ 23,00 p.p.€ 21,50 p.p.€ 18,00 p.p.

Stadswandeling
Ooit de hofstad van Keizer Karel, nu hoofdstad van België en Europa, Brussel is rijk aan historische en eigentijdse gebouwen. De Nederlandstalige gids laat u kennismaken met hartje Brussel, waar de belangrijkste overheidsgebouwen van de stad staan: de Grote Markt met het stadhuis en de aloude gildenhuizen. U gaat tevens kennismaken met de beroemdste burger Manneke Pis. In de bovenstad komt u voorbij het Centraal Station, de Kathedraal van “Sint Goedele”, het koningsplein en het Koninklijke Paleis, de Zavel. De rondleiding duurt ongeveer drie uur.


Atomium
Het Atomium werd gebouwd in 1958 voor de Wereldtentoonstelling van Brussel. Tegenwoordig is het een belangrijke attractie en symbool van de hoofdstad van Europa. Vijf van de negen bollen zijn toegankelijk voor u. In deze bollen bevinden zich een permanente tentoonstelling met als thema Expo ’58, een tijdelijke voorstelling waarin wetenschap, vooruitgang en toekomst een rol spelen en een panorama met uitzicht over Brussel.

Waterloo
Het Slagveld van Waterloo is het enige slagveld ter wereld dat intact werd bewaard. Kom de plek van de laatste slag van Napoleon ontdekken zoals hij was in 1815. Talrijke animaties zorgen voor een beter begrip van de context van de slag en geven u inzicht in de strategieën van Wellington en Napoleon. De Battlefield Tour neemt u mee voor een levendige, realistische ontdekking van dit evenement dat een keerpunt vormde in de geschiedenis van Europa.


Stripmuseum
Het Stripmuseum is één van de populairste Brusselse attracties. België is een kweekvijver voor getalenteerde striptekenaars. Denk maar aan Kuifje, Suske & Wiske, Lucky Luke, De Smurfen, Guust Flater, Robbedoes en Bollie & Billie. In het museum kunt u uw hart ophalen en de evolutie van het stripverhaal zien.
Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief