SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ BelgiŽ
Ardennen Ardennen
BelgiŽ

Antwerpen - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Antwerpen - Dagtocht

Dagtocht Antwerpen
Antwerp en; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Tijdens een schoolreis naar Antwerpen maakt u kennis met deze stad, welke een mix van cultuur, architectuur, mode en shopping biedt. Ontdek het sch...

Dagtocht Antwerpen

Antwerpen; nét over de grens, maar toch echt Vlaams! Tijdens een schoolreis naar Antwerpen maakt u kennis met deze stad, welke een mix van cultuur, architectuur, mode en shopping biedt. Ontdek het schitterende verleden van Antwerpen in de Diamantwijk, de winkels op de Meir, de terrasjes aan de Grote Markt of zoek de bedrijvigheid op in de haven! Antwerpen heeft voor ieder wat wils!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €15,25 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Antwerpen
U vertrekt om 08.30 uur naar Antwerpen. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting Nederland.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Antwerpen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Antwerpen€ 19,75 p.p.€ 18,25 p.p.€ 15,25 p.p.

ModeMuseum
Het modemuseum (ook wel MoMu) presenteert kledingmode van de voorbije 5 eeuwen evenals kleding van hedendaagse Belgische modeontwerpers. De collectie wordt regelmatig uitgebreid door studenten van de mode-opleiding van de Hogeschool van Antwerpen. Er is geen vaste collectie, maar elk half jaar wordt een deel van de verzameling tentoongesteld aan de hand van thema-voorstellingen. Het MoMu is gevestigd in een prachtig gerenoveerd pand in het centrum.


Aquatopia
Het Aquatopia heeft een aquarium met meer dan 10.000 vissen en een grote hoeveelheid reptielen. Geniet van alles wat Aquatopia te bieden heeft en ontdek door middel van een educatief programma alle ins en outs van de (w)onderwaterwereld.

Rubenshuis
De plek waar de bekende kunstschilder Peter Paul Rubens de laatste 30 jaar van zijn leven werkte en woonde. In 1589 kwam Rubens als 12-jarige jongen naar Antwerpen. In 1610 ging hij in het Rubenshuis wonen. Het huis is tegenwoordig een museum dat uit twee delen bestaat; het atelier en het woongedeelte. Ook de tuin is zeker de moeite waard!


Het Frietkotmuseum
Het kleinste museum van Antwerpen waar u alles te weten komt over friet. Het museum zit boven een, hoe kan het ook anders, frietkot. Het Frietkotmuseum heeft een collectie schilderijen, sculpturen en objecten van Belgische kunstenaars. Op de begane grond kunt u een frietje bestellen, welke u opeet terwijl u meer te weten komt over het gele goud.

 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief