SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Amsterdam - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Amsterdam - Dagtocht

Dagtocht: Amsterdam
Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. U kunt tijdens uw schoolreis een rondvaart door de grachten maken, rondsnuffelen in de kl...

Dagtocht: Amsterdam

Met zijn typische grachten is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante grote Europese steden. U kunt tijdens uw schoolreis een rondvaart door de grachten maken, rondsnuffelen in de kleine winkels met persoonlijke service, of op één van de caféterrasjes aan de grachten zitten. Daarnaast kunt u terug naar de tijden van Rembrandt en Van Gogh in het Rijks- en Van Gogh Museum. Ook is het mogelijk een bezoek te brengen aan het Anne Frank Museum, het achterhuis waar Anne haar dagboek schreef.

Met een moeilijk te evenaren cultureel, leven en entertainment is Amsterdam een grootstad, maar toch heeft men het gevoel in een gezellige, kleine stad te zijn.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €11,75 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Amsterdam
U vertrekt om 07.00 uur naar Amsterdam. De chauffeur zet u af in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. U kunt op eigen gelegenheid de stad verkennen. Om 18.00 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting huis.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het centrum van Amsterdam;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Amsterdam€ 15,25 p.p.€ 14,00 p.p.€ 11,75 p.p.

Canalcruise Amsterdam
U kunt de grachten van Amsterdam bewonderen tijdens een 1 uur durende rondvaart met uitleg in het Nederlands. In een luxe rondvaartboot vaart u langs de fraaie, imponerende grachtenhuizen met klok-, tuit- en halsgevels, de zevenbogen-bruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Een rondvaart om nooit te vergeten!


Van Gogh Museum
Het museum bezit de grootste Van Gogh verzameling ter wereld. Ook is er werk te zien van een aantal andere impressionisten zoals Monet en Gauguin. Maak kennis met het werk van Van Gogh door middel van een interactieve rondleiding speciaal voor leerlingen.

Rijksmuseum
Eén van ’s werelds meest exclusieve kunstcollecties. Van alle werken is de Nachtwacht van Rembrandt ongetwijfeld het meest bekende werk in het Rijksmuseum. Laat u meenemen naar de gouden eeuw door een rondleiding door het museum met als thema: Hollandse schilderkunst van de gouden eeuw. 


Anne Frank Museum
Dit is het huis van het Joodse gezin Frank. Zij zaten hier ondergedoken in de tweede wereldoorlog. Na de oorlog werd het dagboek van Anne gevonden en werd wereldberoemd. Het Anne Frank Museum organiseert speciale programma’s geschikt voor jongeren van elke leeftijd.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief