SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland Duitsland
Dresden Dresden
Duitsland

Aachen - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Steden - Aachen - Dagtocht

Dagtocht Aachen (Aken)
Aachen, de keizerstad in het Drielandengebied - Duitsland-België-Nederlan d - en gelegen aan de voet van de bosrijke Eifel. De stad heeft een rijke geschiedenis met imposante gebouwen waaronder de Aa...

Dagtocht Aachen (Aken)

Aachen, de keizerstad in het Drielandengebied - Duitsland-België-Nederland - en gelegen aan de voet van de bosrijke Eifel. De stad heeft een rijke geschiedenis met imposante gebouwen waaronder de Aachener Dom en het stadhuis welke gebouwd zijn in de tijd dat Karel de Grote regeerde. Treed tijdens een dagje Aachen in zijn voetsporen en bewandel de middeleeuwse steegjes, ontdek de eeuwenoude badtraditie welke te danken is aan het bronwater dat hier ontspringt of flaneer door de winkelstraten.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €18,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Aachen
U vertrekt omstreeks 07.30 uur naar Aachen. De chauffeur zet u af bij in het centrum, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. Om 17.30 uur haalt de chauffeur u weer op in het centrum en vertrekt u richting uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar het centrum van Aachen;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Aachen€ 23,50 p.p.€ 21,50 p.p.€ 18,00 p.p.

Stadswandeling
Onder leiding van een gids ontdekt u het historische centrum van Aachen te voet. U loopt o.a. langs de Dom van Aachen, fonteinen en het stadhuis. 

Internationaal Krantenmuseum
Met de grootste collectie kranten wereldwijd is het Internationaal Krantenmuseum een uniek museum in het centrum van Aachen. De verzameling omvat namelijk meer dan 17.000 exemplaren van de internationale pers. Er worden verschillende tentoonstellingen gegeven. Een rondleiding door het museum is zeker de moeite waard!

Kasteel Frankenberg
Dit kasteel ligt op loopafstand van het stadscentrum van Aachen. In ongeveer 10 minuten lopen bevindt u zich in de burcht uit de 13e eeuw, welke in de 19e eeuw is herbouwd. In het kasteel is een museum aanwezig welke aan de hand van verschillende tentoonstellingen de geschiedenis van de stad verteld, vanaf de prehistorie tot aan het heden.

Schatkamer van de Dom
Een bezoek aan de Dom mag zeker niet worden overgeslagen als u in Aachen bent! Tijdens dit bezoek is het aan te raden om ook af te dalen naar de Schatkamer van de Dom; een prachtige kerkelijke schatkamer met verschillende geweldige kunstschatten en voorwerpen uit verschillende tijdperken. Het is mogelijk om de schatkamers te bezoeken onder begeleiding van een gids.

Stadsmuren
De dubbele muren moesten Aachen beschermen tegen aanvallen. De binnenste stadsmuren werden rond 1172 en de buitenste stadsmuren werden rond 1300 gebouwd. 

Dierenpark Aachen
Dierenpark Aachen is in 1966 ontstaan in natuurreservaat "Drimborner Wäldchen” en sindsdien uitgegroeid tot een park met ongeveer 1700 dieren. Van exotische vogels tot zebra's en van Aziatische kamelen tot Watussi runderen; u ziet hier echt vanalles! 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief