SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Sauerland Sauerland
Duitsland

Sauerland - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Sneeuwpret - Sauerland - Dagtocht

Dagtocht Sauerland
Op zoek naar een actieve schoolreis? Het Sauerland biedt vele mogelijkheden. Op slecht 220 kilometer van de grens treft u het Sauerland. De leerlingen kunnen er voor kiezen om te gaan langlaufen, skiën...

Dagtocht Sauerland

Op zoek naar een actieve schoolreis? Het Sauerland biedt vele mogelijkheden. Op slecht 220 kilometer van de grens treft u het Sauerland. De leerlingen kunnen er voor kiezen om te gaan langlaufen, skiën, snowboarden of sleeën. 

Skigebied Winterberg
Winterberg is wellicht de bekendste wintersport plaats in het Duitse Sauerland. U kunt in Winterberg volop van de sneeuw genieten. Direct bij de stad ligt de skiliftkarussell Winterberg met vier stoeltjes- en 16 sleepliften, het is het grootste aaneengesloten skigebied naast de Alpen. De pistes zijn overwegend licht tot middelzwaar, maar er zijn ook enkele pittige pistes.

Skigebied Altastenberg
Altastenberg, een klein en gezellig plaatsje op enkele kilometers van het bekende Winterberg. Altastenberg heeft zeven liften, negen blauwe, zes rode en twee zwarte pistes. En dagelijks worden er tientallen kilometers langlaufloipes geprepareerd. Verder heeft het gebied 15 sneeuwkanonnen om de sneeuwhoogte op peil te houden.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €24,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Sauerland
U vertrekt om 06.00 uur vanaf uw school naar het Sauerland. In de ochtend komt u daar aan en worden ontvangen door enthousiaste begeleiders. Zij zorgen dat de dag volgens programma verloopt, helpen u met het materiaal en zijn aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Als het materiaal is opgehaald kunt u van de sneeuw en omgeving gaan genieten. Om 16.00 uur is het weer tijd om terug naar huis te keren. Rond 20.30 uur bent u weer in Nederland en is deze actieve schoolreis weer ten einde.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode en type accommodaties. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar het Sauerland;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Materiaal;
- Loipe/ski-passen;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Langlaufen€ 29,25 p.p.€ 27,75 p.p.€ 24,00 p.p.
Skiën€ 59,50 p.p.€ 58,00 p.p.€ 54,50 p.p.
Snowboarden€ 64,00 p.p.€ 62,25 p.p.€ 58,75 p.p.
Easy ski€ 41,00 p.p.€ 39,50 p.p.€ 36,00 p.p.

Langlaufen
Met de langlaufski's kunt u de schitterende omgeving van Altastenberg verkennen. Altastenberg staat bekend om uitgebreide langlaufloipes. Het langlauf materiaal is bij de prijs inbegrepen.

Zorg dat alle deelnemers goed verzekerd op reis gaan. Scooltrips is niet aansprakelijk bij letsel.

Skiën
Er zijn zeven sleepliften en diverse pistes waarmee u het gebied van Altastenberg kan verkennen op de ski's. Materiaal en liftpas zijn inbegrepen. Zorg dat alle deelnemers goed verzekerd op reis gaan. Scooltrips is niet aansprakelijk bij letsel.

Let op: Voor deelnemers van 16 jaar en ouder geldt een toeslag op de liftpas.

Snowboarden
Liever op een snowboard de piste betreden? Ook dat kan bij Scooltrips. Materiaal en liftpas zijn inbegrepen.
Zorg dat alle deelnemers goed verzekerd op reis gaan. Scooltrips is niet aansprakelijk bij letsel.

Let op: Voor deelnemers van 16 jaar en ouder geldt een toeslag op de liftpas.

Easy Big ski's
Bij de locatie Sahnehang op 500 meter van Altastenberg kunt u een keer iets anders doen, namelijk de Easy Big ski. Een speciale, kortere ski die het voor elke beginner makkelijk maakt om te skiën. Dit skigebied is erg overzichtelijk omdat het uit 1 piste bestaat. 

Ski- en snowboardles
Beginnende skiërs en snowboarders kunnen een les boeken om de beginselen van skiën en snowboarden te leren. Voor skiles moeten er zich minimaal 10 personen inschrijven. Voor snowboardles minimaal 6 personen.

Prijzen zijn op aanvraag.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief