SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Sauerland Sauerland
Duitsland

Alpincenter Bottrop - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Sneeuwpret - Alpincenter Bottrop - Dagtocht

Dagtocht Alpincenter Bottrop
Hier geniet u van de sneeuw dichtbij huis! Het Alpincenter in Bottrop heeft een lengte van maar liefst 640 meter en is daarmee de langste skihal ter wereld. Geniet hier van het skiën en s...

Dagtocht Alpincenter Bottrop

Hier geniet u van de sneeuw dichtbij huis! Het Alpincenter in Bottrop heeft een lengte van maar liefst 640 meter en is daarmee de langste skihal ter wereld. Geniet hier van het skiën en snowboarden, van het heerlijke eten en drinken en ontspan na het wintersporten in de gezellige après-ski bar.
Kortom: Bottrop is een perfecte, sneeuwzekere bestemming voor uw sportieve schoolreisje!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €38,- p.p.

Offerte

Reisprogramma Alpincenter Bottrop
U vertrekt
om 08.00 uur naar Bottrop in Duitsland. In de ochtend zult u daar aankomen en ontvangen worden door het personeel van het Alpincenter. Om 10.00 uur start uw 5-uur durende programma. U krijgt materiaal uitgereikt en kunt zich warm aankleden voordat u de piste opgaat. U dient zich aan te melden bij de skischool en krijgt hier twee uur les op de piste van ervaren skileraren. Daarna is er nog tijd om vrij te skiën en snowboarden. Om 15.00 uur loopt uw programma af en kunt u zich klaar maken voor de terug reis. Aan het einde van de middag komt u weer aan bij uw school.

Alternatieve tijden voor het programma:

12.30 uur tot 17.30 uur

15.00 uur tot 20.00 uur

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. Het is tevens mogelijk om eten en drinken bij te boeken, hiervoor geldt een toeslag. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per tourist class touringcar van uw school naar Bottrop;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Toegang tot de pistes voor de gereserveerde tijd;
- Ski- en snowboardles van 2 uur;
- Toegang tot de après-ski party met een DJ of live-muziek;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Alpincenter Bottrop€ 40,00 p.p.€ 38,75 p.p.€ 36,00 p.p.

 

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Alpincenter Bottrop All Inclusive€ 45,00 p.p.€ 43,75 p.p.€ 41,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief