SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Walibi Holland - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Walibi Holland - Dagtocht

Dagtocht: Walibi Holland
Laat ze alle schoolstress eruit gillen in Walibi!
Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben uw ...

Dagtocht: Walibi Holland

Laat ze alle schoolstress eruit gillen in Walibi!

Na uren, dagen, weken, maanden geconcentreerd opletten in de klas, profielwerkstukken schrijven, bergen huiswerk wegwerken en toetsweken hebben uw leerlingen wel een dagje Walibi verdiend.

Laat ze alles van zich af gillen in Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux! Handen in de lucht terwijl ze binnen 3 sec van 0 naar 90 km per uur gelanceerd worden in Xpress. Ze schreeuwen het uit in Space Shot nadat ze van het adembenemende uitzicht hebben genoten en in Excalibur gaan ze zo vaak over de kop dat ze het verschil vergeten tussen boven en onder en dan is er sinds seizoen 2016 ook nog de gloednieuwe crazy thrill ride Lost Gravity die zo bizar is, dat de leerlingen al leip zijn voordat de ride begonnen is!

Walibi Holland biedt voor iedereen een uitdagende dag vol plezier met 40 attracties en shows. Kortom, een wereld waarin de leerlingen de grenzen kunnen verleggen en de spannendste avonturen kunnen beleven.

Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €30,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Walibi

U vertrekt omstreeks 08.30 uur vanaf uw school naar Walibi Holland, Biddinghuizen. De chauffeur zet uw groep af bij Walibi Holland, waar u omstreeks 10.00 uur zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar.

Walibi Holland biedt voor iedereen een uitdagende dag vol plezier met 40 attracties en shows. Kortom, een wereld waarin de leerlingen de grenzen kunnen verleggen en de spannendste avonturen kunnen beleven.

Maak het klassenuitje extra relaxt door vooraf menuvouchers bij te boeken (voor docenten zijn er ook koffie refill vouchers!). 

Om 16.00 uur haalt de chauffeur uw groep weer op bij het park en brengt u terug naar uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Walibi Holland;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot Walibi Holland;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Walibi€ 33,00 p.p.€ 32,00 p.p.€ 30,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief