SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ

Walibi Belgium - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Walibi Belgium - Dagtocht

Dagtocht: Walibi Belgium
Op schoolreis naar Walibi! Walibi Belgium is de ideale keuze voor een geslaagde uitstap voor leerlingen en leerkrachten.
Een school zorgt niet enkel voor een opleiding maar ...

Dagtocht: Walibi Belgium

Op schoolreis naar Walibi! Walibi Belgium is de ideale keuze voor een geslaagde uitstap voor leerlingen en leerkrachten.

Een school zorgt niet enkel voor een opleiding maar ook voor amusement. Walibi Belgium biedt hiervoor het perfecte kader! Ons pretpark is ideaal gelegen in het hartje van België en garandeert alle faciliteiten om scholengroepen op een vlotte manier te ontvangen.

Attracties voor alle leeftijden
Walibi Belgium staat ongetwijfeld bekend voor zijn sensationele achtbanen en loopings die de jongeren op hun benen doen trillen. Toch beschikt het park ook over een zone voor onze allerkleinste bezoekers: Walibi Playland. Met op kinderformaat aangepaste attracties toveren we een glimlach op hun gelaat!

Een verrassende wereldprimeur in Walibi!
In enkele seconden tot 100km per uur, een vrije val van 45m of een duik in het water met een enorme splash? Met de nieuwe spectaculaire splashcoaster PULSAR beleef je het allemaal.

PULSAR is onlangs bekroond tot Beste Nieuwe Attractie ter Wereld. Adrenaline verzekerd!

Waar wacht je nog op?

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €34,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Walibi België
Om 08.00 uur vertrekt u naar Walibi België, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar. De gehele dag heeft u tijd ter vrije besteding in het park.

Walibi Belgium is een pretpark met aangepaste attracties voor alle leeftijden. De bekende wildwaterrivier Radja River, de dolle mijntrein Calamity Mine en vele andere… Ben je op ziek naar sensaties of wil je je grenzen verleggen? Ontdek dan zeker al onze ‘Thrills’ attracties!

Om 16.00 uur haalt de chauffeur u bij het park op en brengt u terug naar uw school waar de reis ten einde komt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Walibi Belgium;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot Walibi Belgium;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Walibi Belgium€ 37,75 p.p.€ 37,00 p.p.

€ 34,00 p.p. 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief