SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland

Phantasialand - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Phantasialand - Dagtocht

Dagtocht: Phantasialand
Pha ntasialand is één van de veelzijdigste pretparken in Europa en heeft voor elk wat wils!
Wist u dat u in Phantasialand binnen een dag een reis om de wereld kunt maken? Het park is na...

Dagtocht: Phantasialand

Phantasialand is één van de veelzijdigste pretparken in Europa en heeft voor elk wat wils!

Wist u dat u in Phantasialand binnen een dag een reis om de wereld kunt maken? Het park is namelijk opgedeeld in 6 verschillende thema’s: van Berlin wandelt u zo naar Fantasy of China Town om vervolgens via Mystery door de straten van Mexico verder te lopen naar Deep in Africa.

Een aantal topattracties in het park zijn hangachtbaan Black Mamba die vloegensvlug door Deep in Africa raast, de mijnachtbaan Colorado Adventure in Mexico, en Winja´s Fear & Force in Fantasy. De allernieuwste attractie is de spectaculaire wildwaterbaan Chiapas: met een hellingshoek van 53 graden heeft deze wildwaterbaan de steilste afvaart in een wildwaterbaan ter wereld! 

Ook is er Maus au Chocolat in Berlin, een uniek 3D-tochtje door een taartfabriek waarbij de bezoekers de taak hebben alle vervelende muizen te verjagen.

U krijgt gratis een maaltijdvoucher voor het snackpakket: Thüringer braadworst, patat, ketchup of mayonaise en 0,3L frisdrank.

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €31,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Phantasialand
Om 08.00 uur vertrekt u naar Phantasialand, Brül, waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. De gehele dag heeft u tijd ter vrije besteding in het park. Tussendoor kunt u de maaltijdvoucher gebruiken om te eten. Om 17.00 uur haalt de chauffeur u bij het park op en brengt u terug naar uw school waar de reis ten einde komt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Phantasialand;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Entreee tot Phantasialand;
- Snackpakket;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Phantasialand€ 35,75 p.p.€ 34,25 p.p.€ 31,50 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief