SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Duitsland

Movie Park Germany - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Movie Park Germany - Dagtocht

Dagtocht: Movie Park Germany
Ontmoet de nieuwe bewoners de Minions in levenden lijve en ga in het Nickland met je favoriete tv-helden SpongeBob en Dora en hun vrienden op de foto!
Duik in een lang verloren wereld van dinos...

Dagtocht: Movie Park Germany

Ontmoet de nieuwe bewoners de Minions in levenden lijve en ga in het Nickland met je favoriete tv-helden SpongeBob en Dora en hun vrienden op de foto!

Duik in een lang verloren wereld van dinosaurussen, in ´The Lost Temple` uitgeroepen tot ´Beste nieuwe attractie van Europa! Ver onder de aarde zijn bij opgravingen in Movie Park gigantische overblijfselen uit de oertijd gevonden. Ga met dr. Carter mee op een spannende expeditie ver onder de aarde!

Bezoek in het grootste Nickland van Europa de Teenage Mutant Ninja Turtles en hunverkeersschool “License to drive”! Dappere kinderen helpen de Turtles als testrijders op een wervelend hindernisparcours.


Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de “High Fall”, of draai in de “MP Xpress” loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan “Van Helsing’s Factory” voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek “Crazy Cops - The Action Stunt Show”, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Hoera, ik ben in de film!

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €25,- p.p.

Offerte

Reisprogramma dagtocht Movie Park
Om 07.30 uur vertrekt u naar Movie Park Germany waar u in de loop van de ochtend zult aankomen. U heeft tot de middag tijd ter vrije besteding in het park. Om 16.00 uur haalt de chauffeur u bij het park op en brengt u terug naar uw school waar de reis ten einde komt.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar Movie Park Germany;
- Parkeerkosten, BTW, buitenlandse belastingen, tolgelden en verzorgingskosten chauffeur(s);
- Entree tot Movie Park Germany;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
 Movie Park Gemany€ 28,25 p.p.€ 27,00 p.p.€ 25,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief