SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Efteling - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Attractieparken - Efteling - Dagtocht

Dagtocht: Efteling
De Efteling, de leukste schooldag ooit!
Een les begrijpend lezen bij Sprookjesboom? Een biologieles tussen de watervallen van de Piraña? Of een onvergetelijk spannende geschiedenisles in Bar...

Dagtocht: Efteling

De Efteling, de leukste schooldag ooit!

Een les begrijpend lezen bij Sprookjesboom? Een biologieles tussen de watervallen van de Piraña? Of een onvergetelijk spannende geschiedenisles in Baron 1898… Voor de allerleukste schooldag ooit ga je met de hele klas naar de Efteling!

Voor iedereen!
Van een sprookjesachtige wandeling door het meest bijzondere bos van Nederland tot het racen in een van de spectaculaire achtbanen. Samen verdwalen in een wereld vol trollen en elfjes in Droomvlucht… Of varen over een woeste zee en ontsnappen aan spookschip De Vliegende Hollander. Tijdens een dagje Efteling valt er zowel voor de allerkleinsten als de allergrootste meer dan genoeg te beleven.

 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €24,- p.p.

Offerte

Reisprogramma schoolreis Efteling
U vertrekt om 08.30 uur naar Kaatsheuvel. De chauffeur zet uw groep af bij de Efteling, waar u omstreeks 10.00 uur zult aankomen. De chauffeur deelt de entreebewijzen uit in de touringcar. Om 16.00 uur haalt de chauffeur uw groep weer op bij het park en brengt u terug naar uw school.

(Deze tijden zijn in overleg aan te passen.)

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Efteling;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Entree tot de Efteling;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Efteling boekingen tot 1 maart 2018 € 26,25 p.p.€ 25,50 p.p.€ 24,00 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief