SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Veluwe - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Actieve-dagtochten - Veluwe - Dagtocht

Actief dagje in de Veluwe
Het outdoorcentrum is gelegen in de Veluwe. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een actief dagje uit. 
Er zijn diverse programma's mogelijk. 

Actief dagje in de Veluwe

Het outdoorcentrum is gelegen in de Veluwe. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een actief dagje uit. 

Er zijn diverse programma's mogelijk. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €38,75 p.p.

Offerte

Activiteitenprogramma
Omstreeks 08.00 uur wordt u bij school opgehaald. Om 09.30 uur wordt u ontvangen op de locatie en krijgen de docenten in vogelvlucht de onderdelen uitgelegd. Uw groep wordt in teams opgedeeld waarna het sportieve programma kan beginnen. De volgende activiteiten staan op het programma:

GPS Hike & vlotvaren

U gaat met de GPS te voet op pad en op zoek naar de opgekregen waypoints. Tijdens deze tocht krijgen de teams nog een opdracht, zij dienen een vlot te bouwen en de overkant van de rivier zien te oversteken. Eenmaal aan de overkant gaat de tocht verder en krijgen de teams een vervolgroute die naar de eindbestemming zal leiden.

Challenge & samenwerking

Onder leiding van een instructeur gaan de teams diverse uitdagende outdoor activiteiten doen. Ook zullen er diverse samenwerkingsonderdelen zijn. Onder andere de volgende onderdelen komen aan bod; survival touwbruggen, handboogschieten, mega tangram en kratten stapelen.   

Om 16.30 uur is het einde van het sportieve programma en keren jullie weer terug naar school. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Veluwe;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Excursies zoals genoemd in het programma;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Veluwe€ 42,00 p.p.€ 41,00 p.p.€ 38,75 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief