SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
Nederland

Valkenburg Actief - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Actieve-dagtochten - Valkenburg Actief - Dagtocht

Actief dagje in Valkenburg
Een leuk idee voor een actieve schoolreis: grotbiken en klauteren in Valkenburg! Geschikt voor iedereen, aangezien iedereen zelf kan bepalen hoe ver er wordt gegaan. 

Actief dagje in Valkenburg

Een leuk idee voor een actieve schoolreis: grotbiken en klauteren in Valkenburg! Geschikt voor iedereen, aangezien iedereen zelf kan bepalen hoe ver er wordt gegaan. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €44,50 p.p.

Offerte

Reisprogramma

U vertrekt om 08.30 uur vanaf uw school naar Valkenburg. Hier heeft u een actief programma en aansluitend kunt u, indien gewenst, naar Maastricht of Valkenburg gebracht worden. U keert omstreeks 17.30 uur weer terug naar uw school.

 Activiteiten

Grotbiken: Op een speciaal voor de grotten aangepaste mountainbike maken jullie een tocht onder leiding van een gids van ongeveer 8 tot 10 kilometer door het grottenstelsel. Onderweg zal er het nodige worden verteld over de grotten. Deze leuke ondergrondse tocht duurt 1,5 uur. Houdt er rekening mee dat je een lange wenteltrap afgaat en beklimt om deel te kunnen nemen aan het programma.

Klautertocht: De tocht bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Jullie zullen een klimwand beklimmen van 40m2 en maar liefst 8 meter hoog! Een hoogtepunt in deze tocht is het abseilen; vanaf de sprookjesachtige kasteelruïne van Valkenburg dalen jullie af in een 30 meter diepe oude waterput. Jullie komen uit in de eeuwenoude vluchtgangen van het kasteel. Een unieke ervaring in de Limburgse grotten!

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Veluwe;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Actief programma: grotbiken of klautertocht zoals beschreven; 
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Valkenburg€ 49,00 p.p.€ 47,00 p.p.€ 44,50 p.p.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief