SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland
BelgiŽ

Ardennen - Dagtocht

Schoolreizen - Dagtochten - Actieve-dagtochten - Ardennen - Dagtocht

Actief dagje in de Ardennen
Tijdens een actieve dag in de Belgische Ardennen, gaan de leerlingen kajakken en mountainbiken. U maakt kennis met de prachtige natuur en de middeleeuwse kastelen. Er zijn diverse progra...

Actief dagje in de Ardennen
Tijdens een actieve dag in de Belgische Ardennen, gaan de leerlingen kajakken en mountainbiken. U maakt kennis met de prachtige natuur en de middeleeuwse kastelen. Er zijn diverse programma's mogelijk. 

Lees meer reisinformatie
Reisduur:
1 dag
Vervoer:
Touringcar

vanaf €46,25 p.p.

Offerte

Activiteitenprogramma

In alle vroegte vertrekt u omstreeks 07.30 uur vanaf uw school naar de Belgische Ardennen. Omstreeks 11 uur komt u aan bij de activiteitenlocatie in de Ardennen. Er staan twee activiteiten op het programma:

Kajakken

U start de actieve dag met een 12 kilometer lange tocht over de rivier de Amblève. Onder leiding van een instructeur, maakt u kennis met de bosrijke omgeving. Aan het eind van de tocht heeft iedereen de gelegenheid om droge kleren aan te trekken en te lunchen. 

Mountainbiken

Na de lunch springt iedereen op de mountainbike en start de ontdekkingstocht door de streek. Iedereen gaat aan de hand van een duidelijke en gedetailleerde route op eigen gelegenheid op pad. De mountainbike route is 12 kilometer lang.

Om 17.00 uur is het programma afgelopen en vertrekt u weer naar uw school. 

De prijzen die hier vermeld staan zijn richtprijzen. Ze zijn bedoeld om u een beeld te geven van de meest voordelige reisperiode. De prijs kan verschillen per dag, per vertrekplaats, per aantal deelnemers, etc. Indien u een offerte aanvraagt zullen wij voor u een gedetailleerde schoolreis uitwerken. Uiteraard streven wij naar het meest voordelige voorstel dat aan al uw wensen voldoet!

In de genoemde prijs is inbegrepen:
- Vervoer per Tourist Class touringcar van uw school naar de Belgische Ardennen;
- Verzorgingskosten chauffeur(s) en parkeerkosten;
- Excursies zoals genoemd in het programma;
- 24-uurs telefonische nooddienst tijdens de reis;
- SGRZ: Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk;
- Ondersteuning in programma voorbereiding.

Aantal personen50 pers.62 pers.90 pers.
Ardennen€ 50,75 p.p.€ 49,50 p.p.€ 46,25 p.p.

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief