SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dť goedkoopste van Nederland

School- en studiereizen van Scooltrips!

Ook het aankomende jaar is Scooltrips weer uw vertrouwde partner bij de organisatie van uw dagtochten en meerdaagse excursies. Zoals u van ons gewend bent staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij hopen dat u onze website met groot genoegen zult bekijken, en zien uw aanvraag met genoegen tegemoet.

Dankzij onze persoonlijk werkwijze en de goede prijs / kwaliteitverhouding heeft Scooltrips ook in het afgelopen jaar weer meer reizigers mogen verwelkomen dan in de voorgaande jaren. Een betere motivatie om u in dit schooljaar wederom een goed reisseizoen te laten beleven, kunnen wij ons niet wensen.

Contact
met Scooltrips.nl

Bel +31 (0) 488 47 44 78

Mail info@scooltrips.nl

Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief