SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dé goedkoopste van Nederland

Neemt u even kort de tijd voor zekerheid!


Zowel in het offertetraject als ook bij de bevestiging van uw dagtocht of reis, is het raadzaam om even stil te staan bij de mogelijkheden van verzekeren. Scooltrips.nl kan u in samenwerking met Unigarant (100% dochter ANWB) diverse soorten verzekeringen aanbieden, die u voor uw deelnemers collectief maar ook afzonderlijk eenvoudig af kunt sluiten. Wij raden u te allen tijde aan een verzekering af te sluiten.


Belangrijkste redenen hiervoor zijn:

  • Hulpverleningdoor de ANWB alarmcentrale. Indien de deelnemer niet verzekerd is, bent u als contactpersoon of als school in praktijk toch vaak nauw betrokken bij de afhandeling van een gebeurtenis of schade ter plaatse, die wellicht ook financiële gevolgen kan hebben. Bent u wel verzekerd via Scooltrips.nl, dan neemt de ANWB Alarmcentrale de veelomvattende hulpverlening van u over (denk aan regelen van medische hulp, vervoer, verblijf, repatriëring, financiën, etc.);
  • Scherpe premies.Tegen zeer geringe kosten kunt u risico’s die grote (financiële) gevolgen kunnen hebben afkopen;
  • Klantgerichte voorwaarden;
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd;
  • Uw deelnemers zijn zelf wellicht onvoldoende verzekerd.

Kortlopende Reisverzekering
Met onze Kortlopende Reisverzekering van Unigarant bent u op uw reis verzekerd van de beste hulp. Wereldwijd kunt u rekenen op betrouwbare en snelle hulpverlening door de ANWB Alarmcentrale. Een vertrouwd gevoel.

Dekking:

  • Onvoorziene uitgaven en hulpverlening;
  • Bagage met een eigen risico van € 50,00;
  • Medische kosten;
  • Ongevallen.

Uitbreidingen - Wintersport en gevaarlijke sporten
Verzekerd zijn medische kosten als gevolg van het beoefenen van deze sporten, schade aan uw uitrusting (en eventuele huur van de vervangende uitrusting) en niet-gebruikte skilessen en -passen.

Europa uitgebreid€ 2,17 p.p.p.d.
Europa uitgebreid met wintersportdekking€ 3,20 p.p.p.d.
Wereld             € 3,19 p.p.p.d.
Wereld met wintersportdekking€ 4,22 p.p.p.d.
Vliegticketverzekering*            

€ 5,00 p.p. per ticket

Bovengenoemde premies zijn inclusief assurantiebelasting.

Per afgesloten verzekeringspolis wordt eenmalig € 5,65 aan poliskosten in rekening gebracht.

* U bent tot € 1500,- per vliegticket verzekerd bij het failliet gaan van een luchtvaartmaatschappij. De verzekering kan enkel afgesloten worden op de dag van reservering en als u vliegt met een geaccepteerde luchtvaartmaatschappij. 

Kortlopende Annuleringsverzekering
Onze Kortlopende Annuleringsverzekering van Unigarant biedt u zekerheid als uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of als u uw vakantie moet afbreken.

Deze verzekering vergoedt de annuleringskosten die u moet maken wanneer u niet op reis kunt als gevolg van een ernstige verhindering. Denkt u hierbij aan een ongeval of ziekte of overlijden van familieleden. Als u om deze reden uw hele reis moet afzeggen, krijgt u de kosten die u verschuldigd bent, volledig terug.

De premie bedraagt 5,5 % van de totale reissom.

Groepsannulering
Gaat u op vakantie met een vereniging, school of (vrienden)groep, dan is deze reisverzekering iets voor u. Verzekerd zijn onvoorziene uitgaven (o.a. genees- en tandheelkundige kosten), bagage (excl. geld) en aansprakelijkheid voor schade aan vakantieverblijven tijdens trips in de Benelux of dichtbij in Duitsland. Voor bagageschade geldt een eigen risico van € 75,00 per persoon. Er zijn diverse uitbreidingen mogelijk. Naast de normale annuleringsverzekering kunt u een groepsannulering sluiten. Meeverzekerd zijn dan de kosten van annulering als gevolg van overlijden van een willekeurig lid van het reisgezelschap.

Groepsannulering: 2% extra over de verzekerde som (totaal: 5,5% + 2% = 7,5% over de totale reissom) Betreft overlijden, ziekte en ongeval van iemand uit het reisgezelschap of van zijn familieleden.

Bovengenoemde premies zijn exclusief assurantiebelasting (totale premie = premie + 21% assurantiebelasting).

Per afgesloten verzekeringspolis wordt eenmalig € 6,05 aan poliskosten in rekening gebracht.

Gecombineerde reis- en annuleringsverzekering
Deze verzekering omvat de eerdergenoemde reis- en annuleringsverzekeringen (gelieve bij elk onderdeel uw keuze aan te kruisen).
Per afgesloten verzekeringspolis wordt eenmalig € 5,65 aan poliskosten in rekening gebracht.


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief