SGRZ Ons bedrijf is aangesloten bij de SGRZScoolTrips.nl / DGSreizen (KvK nr. 11050702 is aangesloten bij SGRZ. U kunt dit controleren via www.sgrz.nl. Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Dé goedkoopste van Nederland

Chanal Westerink

“Tijdens mijn studie International Business and Languages heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in het buitenland. Met veel enthousiasme heb ik een half jaar in Sevilla gewoond en werkte ik in de zomermaanden als reisleider op diverse bestemmingen in Europa. Heerlijk vond ik het, de omgang met mensen, het werken en leven in een andere omgeving. Een onvergetelijke tijd heb ik daar beleefd!

Na mijn studie ben ik gaan werken bij Toeristiek, waar ik werkte als Editor. Ik maakte beschrijvingen van hotels en plaatsen in het buitenland, en reisde hiervoor elke maand naar een andere bestemming. Vervolgens heb ik nog bij een werving- en selectiebureau gewerkt en ben ik inkoper geweest bij een groothandel. Na deze omzwervingen ben ik toch weer in de reisbranche gaan werken en werk ik nu sinds september 2014 bij Scooltrips.

Nieuwsgierig als ik ben, vind ik het heerlijk om telkens weer die nieuwe, mooie en unieke plekjes te ontdekken in prachtige steden en verrassende landen. Als ik de mogelijkheid heb, ga ik er even tussenuit voor een leuke stedentrip of het liefst nog een verre reis.

Bij Scooltrips wil ik anderen kennis laten maken met al het moois op de vele bestemmingen die we aanbieden. Het in kaart brengen van de perfecte stedentrip, dagtocht of skitrip, compleet op maat en passend bij de wensen van de klant is de mooiste uitdaging. Iedere aanvraag is weer een uitdaging en dat zorgt ervoor dat mijn werk nooit saai is!”

Milou Brand

"Sinds augustus 2012 werk ik bij Scooltrips.nl, nadat ik de bachelor Spaanse taal en cultuur aan de Radboud Universiteit Nijmegen heb afgerond. Daarvoor, in 2007, heb ik mijn diploma Management & Toerisme aan de NHTV behaald. Na twee studies was het tijd om mijn kennis in de praktijk te brengen en ik ben dan ook met veel plezier en enthousiasme aan het werk bij Scooltrips.

Interesse in reizen en andere culturen heb ik altijd al gehad. In 2011 heb ik een half jaar in Mexico gewoond, gestudeerd en gereisd, wat een tijd was om nooit te vergeten, wat een prachtig land. Daarnaast bezoek ik graag steden, zo ben ik onder andere in Berlijn, Parijs, Madrid, Rome en Milaan geweest, maar mijn favoriete stad is Barcelona, een mooie, culturele stad die alles heeft en waar je ook nog eens van het strand kunt genieten. Op de planning staat om nog meer van Europa te zien om mijn kennis en ervaring uit te breiden en met u te delen."

Bo Schonis

‘’Sinds maart 2017 ben ik werkzaam bij Scooltrips.nl. Het organiseren van dagtrips en schoolreizen is mij niet onbekend. Tijdens en na mijn studie aan NHTV heb ik gewerkt bij Leerbedrijf Newways, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor de organisatie van schoolreizen, dagtrips, diploma-uitreikingen en congressen. Deze ervaring wil ik graag gaan uitbreiden bij Scooltrips.nl. In januari 2016 ben ik afgestudeerd aan NHTV, waar ik de opleiding Functiegericht toerisme en recreatie heb gevolgd.

Binnen Europa staat Barcelona als favoriete bestemming met stip op 1! In Barcelona vind je namelijk alles: zon, zee en tegelijkertijd cultuur.  Buiten Europa ga ik graag naar Florida, waar mijn familie woont.

Graag wil ik meer van de wereld zien, er staan nog een hoop bestemmingen op mijn lijstje!’’

 


Blijf op de hoogte!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief